Hoe krijg ik screenshots uit Zoo Tycoon 1

De plek om je ZT1 Zoo´s te showen.

Hoe krijg ik screenshots uit Zoo Tycoon 1

Berichtdoor Ruud » 29 maart 2007, 16:22

Heb je vragen over screenshots uit Zoo Tycoon 1. Dan zit je hier goed want dat kan je in dit topic kwijt.

In Zoo Tycoon 1 zit helemaal links onderin een cameratje, als je hier op klikt maakt het spel een screenshot. Deze screenshot kan je weer vinden in deze map op je computer :

C:\Program Files\Microsoft Games\Zoo Tycoon\screenshots
Als je nu Zoo Tycoon op een andere schijf hebt geinstaleerd kan het zijn dat de letter C een andere letter is. Bv D.

En als je het anders wilt doen kan het natuurlijk ook. Kijk maar eens naar dit artikel :

:arrow: Hoe maak ik een screenshot? :ArrowL:
http://www.zootycoon.nl/artikelen.php?id=21

En er is ook een Artikel gemaakt voor :
:arrow: Hoe plaats ik een bijlage op de site :ArrowL:
http://www.zootycoon.nl/artikelen.php?id=22

Heb je nog verder vragen kan je ze hier kwijt.
Laatst bijgewerkt door Ruud op 21 dec 2008, 13:08, in totaal 4 keer bewerkt.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor errie22 » 23 jul 2007, 10:39

footballfreak schreef:waar kan je de screens van zt1 vinden in welke map?

Als je het met dat fototoestelletje linksonderin het spel doet:
In de 'screenshots'-map.
Meestal is dat: C:/Program Files/Microsoft Games/Zoo Tycoon/screenshots.

Met de printscreentoets op je toetsenbord:
Dan moet je het even plakken in een tekenprogramma, paint bijvoorbeeld.
Dan kan je hem opslaan.

Edit: Andere dingen weggehaald
Laatst bijgewerkt door errie22 op 23 jul 2007, 17:02, in totaal 1 keer bewerkt.
Groeten van Erwin
Meld je aan op Surfrace of Jiggy en verdien geld! :D
errie22
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1466
Geregistreerd: 15 okt 2006, 06:49
Woonplaats: Gemeente Emmen, Zuid-Oost Drenthe



Berichtdoor Gerbanno » 23 jul 2007, 11:57

Ik vroeg me ook af waar de screens stonden (van het fototoestelletje)maar de map C:/Program Files/Microsoft Games/Zoo Tycoon/screenshots heb ik niet.Zo gaat dat ook met enkele downloads(bijv. map editor).
Bezochte parken in 2012: Dierenpark Emmen (2)
Totaal aantal bezoeken 2012: 2
To do 2012: Dierenpark Emmen, Artis, Safaripark Beekse Bergen, Aqua Zoo Leeuwarden, San Diego Zoo, Sea World San Diego, Los Angeles Zoo.
Totaal aantal bezoeken 2011: 19
Gerbanno
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2568
Geregistreerd: 02 apr 2007, 18:59
Woonplaats: Uithuizermeeden



Berichtdoor errie22 » 23 jul 2007, 12:08

Als je een foto maakt met dat cameraatje, heb je hem dan nogsteeds niet? Dat zou ik vreemd vinden.
Groeten van Erwin
Meld je aan op Surfrace of Jiggy en verdien geld! :D
errie22
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1466
Geregistreerd: 15 okt 2006, 06:49
Woonplaats: Gemeente Emmen, Zuid-Oost Drenthe



Berichtdoor todek00 » 23 jul 2007, 12:30

errie22, ik denk dat je iets anders bedoeld. Dit gaat over Zoo Tycoon 1!!! In ZT1 heb je gene fototoesteletje. ;)

Gerbanno, je moet PRT SCR drukken, dat zich boven de INSERT en DELETE knop bevindt, dan open je Paint en druk dan op het selecteerknopje. Zie hier onder: (Het omcirkelde knopje )
Afbeelding
En dan druk je CTRL en V tegelijk in! Je screen verschijnt op Paint. :)
Go tell al your friends ... That this is the end!
*Enter Shikari, Sum 41, Blink 182, Good Charlotte, ...*
Sometimes I wish I was brave, I wish I was honest, I wish I could feel no pain
todek00
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 748
Geregistreerd: 09 sep 2006, 09:06
Woonplaats: Kapellen, België



Berichtdoor footballfreak » 23 jul 2007, 12:33

Er is een knop met een fototoestelletje hoor staat vlak bij de map en zo
footballfreak
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1474
Geregistreerd: 08 nov 2006, 22:14
Woonplaats: Barendrecht



Berichtdoor Gerbanno » 23 jul 2007, 12:52

@Errie22:als ik een foto maak met het toestelletje heb ik hem nog steeds niet.Dus mijn naam is haas.

Er is idd een knop met een foto toestelletje en ik gebruik die maar omdat ik altijd ruzie heb met die PRT SCR toets(hij doet het haast nooit).
Bezochte parken in 2012: Dierenpark Emmen (2)
Totaal aantal bezoeken 2012: 2
To do 2012: Dierenpark Emmen, Artis, Safaripark Beekse Bergen, Aqua Zoo Leeuwarden, San Diego Zoo, Sea World San Diego, Los Angeles Zoo.
Totaal aantal bezoeken 2011: 19
Gerbanno
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2568
Geregistreerd: 02 apr 2007, 18:59
Woonplaats: Uithuizermeeden



Berichtdoor errie22 » 23 jul 2007, 13:21

todek00 schreef:errie22, ik denk dat je iets anders bedoeld. Dit gaat over Zoo Tycoon 1!!! In ZT1 heb je gene fototoesteletje. ;)


*ahum ahum*

Afbeelding

Ik heb alleen twee dingen uitgelegd, omdat er niet duidelijk stond welke hij bedoelde.

@Gerbanno: Mijn naam is Erwin, maar ik zou het ook niet weten. Komt er wel een schermpje te staan bovenin als je een snapshot maakt?
Probeer ook eens de map te maken en dán een snapshot te maken. De map is zonder hoofdletter.
Groeten van Erwin
Meld je aan op Surfrace of Jiggy en verdien geld! :D
errie22
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 1466
Geregistreerd: 15 okt 2006, 06:49
Woonplaats: Gemeente Emmen, Zuid-Oost Drenthe



Berichtdoor Gerbanno » 23 jul 2007, 20:00

ik zou het nog eens proberen.En bedankt Errie...o nee ik bedoel erwin :P
Bezochte parken in 2012: Dierenpark Emmen (2)
Totaal aantal bezoeken 2012: 2
To do 2012: Dierenpark Emmen, Artis, Safaripark Beekse Bergen, Aqua Zoo Leeuwarden, San Diego Zoo, Sea World San Diego, Los Angeles Zoo.
Totaal aantal bezoeken 2011: 19
Gerbanno
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2568
Geregistreerd: 02 apr 2007, 18:59
Woonplaats: Uithuizermeeden



Berichtdoor Wollenmutsdrager » 31 okt 2007, 09:00

met printscren is handiger denk ik hoef je niet die map helemaal te zoeken
Wollenmutsdrager
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 26
Geregistreerd: 30 okt 2007, 21:08
Woonplaats: Breukelen(waar anders)



Volgende

  • Reklame Boodschappen
cron