Hoe plaats ik een Download ? Algemeen topic ! ! !

Praten over ZT2 downloads die je hebt. Het kan hier ...

Re: Hoe plaats ik een Download ? Algemeen topic ! ! !

Berichtdoor AmberGiraffe » 20 mei 2007, 18:51

Flip512 schreef:Ik weet dat hier al topics over zijn maar waar moet ik nu precies mijn downloads plaatsen. We hebben twee computers maar ik weet niet meer waar ik de downloads neer moet zetten.

In station C: enz........

Of in station D: enz.........


in Station C:, daar staan de Program Files ;)
Gerbil+ giraffe lover in the house :) !!!
Beebee and Kiki, gerbil power 4ever!!!!!!!! XD Gizmo my cute doggy!!
AmberGiraffe
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 28
Geregistreerd: 19 mei 2007, 20:17
Woonplaats: Heemstede!!!



Berichtdoor AmberGiraffe » 20 mei 2007, 18:57

Mijn selfinstaller downloads zie ik niet! Ik heb het al vet vaak gedaan (op de andere computer) maar deze keer lukt het niet! Ik deed precies hetzelvde als op de andere computer, in dezelvde map enzo, wat doe ik verkeerd :?:
Gerbil+ giraffe lover in the house :) !!!
Beebee and Kiki, gerbil power 4ever!!!!!!!! XD Gizmo my cute doggy!!
AmberGiraffe
Avatar gebruiker
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 28
Geregistreerd: 19 mei 2007, 20:17
Woonplaats: Heemstede!!!



Berichtdoor Fobian » 20 mei 2007, 19:43

Arthur heeft sommige downloads, naar de verkeerde locaties gestuurd, moet je even na gaan wat er precies fout is, als je hem installeert.
_________________
Fobian
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2233
Geregistreerd: 15 mei 2006, 14:46
Woonplaats: ...



Berichtdoor Ruud » 20 mei 2007, 20:42

Kunnen jullie ook even zeggen om welke downloads het gaat. Dat is voor Arthur makkelijker te zoeken. En stuur hem dan even een PB.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor Fobian » 20 mei 2007, 21:23

Ik maak even een quote:

Fobian in een ander topic schreef:Ik heb geen idee, misschien tijdens het installeren staat er 1 typfoutje, waardoor er nieuwe mappen aan worden gemaakt, In Ieder Geval, voor de reskins zou je: Objectdetail op Gemiddeld moeten zetten. En ik zal even kijken of er een fout in die text zit ;)


EDIT:
er staat bij mijn downloads:
C:/progam files/microsoft games/zoo tycoon 2

Dus er zijn 3 nieuwe mappen in je PC aangemaakt

Als Arthur dit kan verbeteren naar:
C:/progRam files/microsoft games/zoo tycoon 2
dan klopt alles weer ;)


Als je iets van mij download moet je tijdens de installatie een R op die plek invullen anders werkt het niet!!


Dit is in ieder geval met al mijn downloads.
_________________
Fobian
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 2233
Geregistreerd: 15 mei 2006, 14:46
Woonplaats: ...



Vorige

  • Reklame Boodschappen
cron