[BELANGRIJK] Forumregels

Voor de woord-spelletjes die voorheen in de Composthoop te vinden waren

[BELANGRIJK] Forumregels

Berichtdoor Fantje » 11 feb 2007, 00:06

Hier volgen wat forumregels, om het forum een beetje netjes en overzichtelijk te houden. Wie zich hier niet aan houd, kan straffen verwachten van een waarschuwing tot een levenslange verbanning van het forum. Houd je dus in ieder geval aan de volgende regels, dan is er niets aan de hand! :)

 • Heb respect voor je medeforummer! Beledigende of vervelende uitingen tegenover een persoon worden bestraft met een ban!
 • Het forum moet toegankelijk blijven voor iedereen, jong of oud. Houd hier rekening mee voordat je een bericht plaatst met bijvoorbeeld een filmpje, of afbeelding. Aanstootgevend materiaal en tekst zal worden verwijderd en wellicht worden gestraft.
 • Houd persoonlijke kwesties buiten het forum. Persoonlijke ruzies horen niet op een openbaar forum thuis.
 • Val andere mensen niet aan op grond van hun huidskleur, afkomst of geloofsovertuiging.
 • We hebben hier een hekel aan berichten als oh, wow, cool, hoi. Dit zijn niets zeggende berichten.
 • Ook dubbelposts vallen onder SPAM. Dubbelposts zijn twee berichten van dezelfde persoon, vlak achter elkaar. Als er voldoende tijd tussen de posts is, minimaal 3 dagen, is het toegestaan, mits het een zinvol bericht is.
  In dit geval is er echter een uitzondering op de regel! Het is namelijk in foto(verslag) en je eigen showroom topic(s) toegestaan om te dubbelposten omwille van het aantal foto's of screenshots. Zie deze extra regels voor meer informatie
  In andere gevallen kun je prima de EDIT-knop (Afbeelding) gebruiken.
 • Ook het bumpen van oude topics valt onder spam. Reageer dus niet meer in oude topics. Bumpen is dus alleen toegestaan als je ook ECHT iets toe te voegen het aan het topic.
 • De topic-opener of de crew bepaalt of het topic op slot kan en niemand anders. Om een slotje vragen is dus niet nodig, je kunt ook een van de staff-leden aanspreken via PM of wellicht een andere manier.
 • Zogenaamde 'Warez' zijn absoluut niet toegestaan. Warez, zijn illegale bestanden die je via internet kunt downloaden, zoals MP3's, games, etc. Zowel het aanbieden naar dit soort illegale praktijken, als ernaar vragen zal worden bestraft.
 • Het is de crew toegestaan om ten alle tijden berichten (of zelfs complete topics) te bewerken, te sluiten, verwijderen, of te verplaatsen. Voor een verklaring van een van dit soort acties kun je desbetreffend crewlid een PB sturen of een topic openen in het 'Forum/Site -zaken'-forum.
 • Avatars mogen voortaan niet groter dan 100 bij 100 pixels. Dit is om te voorkomen dat het forum onleesbaar word. En je mag geen avater van iemand anders over nemen die hier op het forum staat.
 • Ook plaatjes in je signature zijn niet toegestaan, om dezelfde reden als hierboven met de avatars. Tevens mag je signature hooguit een ruimte van 4 regels in beslag nemen.
 • Wie moderator-gedrag vertoont op momenten dat dit niet gewenst is, zal hier voor worden gewaarschuwd. Na deze waarschuwing loopt deze persoon kans op een (korte) ban!.
 • Zogenaamde 'Kloon-accounts' (dus een dubbel account) zijn niet toegestaan. Dat wil zeggen dat iedereen slechts 1 account mag hebben.


En tot slot:
Wanneer je onverhoopt iemand in overtreding ziet gaan, meld je dit via het Afbeelding-knopje. De eerste moderator die online komt zal de melding afhandelen als dat nodig is. Je hoeft verder niets over de overtreding te zeggen in het topic zelf, dit zal een moderator wel doen als dat nodig is.

:!: Let op! Deze regels kunnen op ieder moment gewijzigd of uitgebreid worden. Lees ze daarom regelmatig even door.

Voor vragen of opmerkingen, kun je ten alle tijden een topic openen in dit subforum.

Wij danken je om dit even door gelezen te hebben en we hopen zo voor iedereen meer gezelligheid te creeëren en tevens voor onszelf een hoop werk te besparen.

Met Vriendelijke Groet,
De zootycoon.nl -crew.
Hoi ik ben Fantje.
Ik ben de mascotte van ZooTycoon.nl
p.s. Let niet op mijn typfouten, dat komt door mijn olifanten poten en die kleine toetsjes op het toetsenbord :D
Fantje
Avatar gebruiker
ZT.NL Mascotte
Berichten: 105
Geregistreerd: 20 aug 2006, 21:27
Woonplaats: de Zoo • Reklame Boodschappen
cron