Algemene Zoo Admin (ZA) Topic

Praten over andere (Zoo Tycoon) websites, ook adverteren is toegestaan

Re: voor degene die willen downloaden van bijv. zoo admin

Berichtdoor the golden jaguar » 20 nov 2005, 18:15

C:\Documents and Settings\All Users\Menu Start\Programma's\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\ZT2-profielen\standaardprofiel
Daar zet ik ze altijd in en dat werkt goed ;)
Kijk http://picasaweb.google.nl/121ralph121 voor fotos van Europese én Australische dierentuinen
the golden jaguar
Avatar gebruiker
Winnaar ~ ZZZ ~ Jubileum Contest
Berichten: 491
Geregistreerd: 12 nov 2003, 19:29
Woonplaats: Tilburg



Berichtdoor rolobke » 22 apr 2006, 15:26

bij mij komt hij wel in de download lijst maar niet in het spel zelf
ga naar Auckland zoo
viewtopic.php?p=183201#183201
rolobke
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 537
Geregistreerd: 01 apr 2006, 12:48
Woonplaats: Overijssel



Berichtdoor Gea » 22 apr 2006, 15:37

Heb je een onbeperkt spel geprobeerd? Want bij de uitdagingen zal je ze pas vinden nadat je x sterren hebt gehaald. Bij onbeperkt spel moet het er gewoon bij zitten.
In Christ alone my hope is found
He is my light, my strength, my song (In Christ Alone)
Gea
Avatar gebruiker
Forum Moderator
Berichten: 3738
Geregistreerd: 12 nov 2003, 17:48
Woonplaats: Berghem



Berichtdoor Alex1210 » 23 apr 2006, 09:40

hier onder de instructie op downloaden van Zoo Admin op Windows XP
( misschien heb je er wat aan )

winzip opent » openen » Use Evaluation version » zowel .dl als . z2f selecteren » Extract naar C:\Documents and Settings\- jouw user name - \Application Data\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\-jouw profiel -\Saved
voor zoos, C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft Games\Zoo Tycoon 2\downloads voor dieren, objecten etc. » Zoo Tycoon 2 openen » Spelen


als je de map Application Data niet kan vinden kan dat kloppen, het is een verborgen map, je kunt dit wijzigen, maar ook gewoon de link die er staat aanpassen aan jouw username en profilename en dan in het extract venster plakken ( de adresbalk )

it's as simply as it is! :D

Met vriendelijke groet, Alex
Alex1210
Avatar gebruiker
Winnaar Midzomer + FantjeAvatar Contest
Berichten: 2719
Geregistreerd: 18 apr 2006, 17:04
Woonplaats: Stadskanaal



Berichtdoor Giraffe » 05 mei 2006, 06:48

Allemaal leuk, best en aardig, maar het werkt bij mij gewoon niet.
Ik heb bestanden naar de Downloadsmap gekopieerd en daar uitgepakt. Start ik ZT2ES, kies ik downloads en dan staat het hele spul er gewoon niet in!
Wat heb ik verkeerd gedaan?
Giraffe
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 6
Geregistreerd: 05 mei 2006, 06:42



Berichtdoor Jannick » 05 mei 2006, 07:02

ik heb 2 zoo's van zoo admin gedownload(helaas vergeet ik altijd hoe :oops: )maar het downloaden van de maps lukt mij niet :(
Doe me een lol en kijk af en toe eens in mijn designtopic!
P.S. Bovenstaande link is niet geschikt voor mensen die niet van roofvogels houden.
Sommige mensen beheersen de Nederlandse taal.
adnere mesne beheerse de nederlanse taal nie.
Jannick
Avatar gebruiker
Member van het jaargetij Designer
Berichten: 2490
Geregistreerd: 11 feb 2006, 15:37
Woonplaats: Bij groningen



Berichtdoor kellykavekk » 05 mei 2006, 07:47

Ik doe het ook zo maar bij mijn documenten heb ik een snelkoppeling gemaakt naar die map voor de downloads zodat ik hem altijd kan vinden.
kavie is weer on...
kellykavekk
Avatar gebruiker
ZooTycoon.nl Lid
Berichten: 161
Geregistreerd: 28 jan 2006, 19:04



Berichtdoor michellebuxy » 08 mei 2006, 11:30

ik weet niet hoe het komt, maar als ik op zoo admin ben, en dan bij het dier, dan staat er in de 'beschrijving' :'' click site name to reach the download'' nou daar gaat het bij mij dus al mis. Waar moet ik op klikken dan, op Zoo Admin? Want dan krijg ik een soort foutmelding...
michellebuxy
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 19
Geregistreerd: 17 jan 2006, 23:45



Berichtdoor Ruud » 08 mei 2006, 16:33

Michelle je kunt tijdelijk geen downloads downloaden op zoo admin. Dit komt doordat ze een vierud gehad hebben en nu de download database tijdelijk buiten funcie hebben gezet. Je moet dus helaas even wachten totdat hij weer online komt.
Ik zeg maar Zoo, dat is korter dan Dierentuin.
Ruud
Avatar gebruiker
Site Admin
Berichten: 8226
Geregistreerd: 23 nov 2003, 21:10



Berichtdoor michellebuxy » 08 mei 2006, 22:24

Oke bedankt dat verklaart een hoop ..
michellebuxy
Nieuw op ZooTycoon.nl
Berichten: 19
Geregistreerd: 17 jan 2006, 23:45



VorigeVolgende

  • Reklame Boodschappen
cron